een opMERKelijke dag: Witkamp Events | Society of Sisterhood 1 jaar

een-opmerkelijke-dag-witkamp-events-society-of-sisterhood-1-jaar

een opMERKelijke dag: Witkamp Events | Society of Sisterhood 1 jaar

Details
Date:

april 13

Time:

10:30 am - 12:30 pm

Event Category:

Netwerkevenement

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-een-opmerkelijke-dag-witkamp-events-society-of-sisterhood-1-jaar-57490067339
Organizer

Patricia Witkamp | Witkamp Events | Society of Sisterhood

Website: https://www.eventbrite.nl/o/patricia-witkamp-witkamp-events-society-of-sisterhood-17145432743
Venue

Rebelz aan de Rotte

1 Bergse Rechter Rottekade, 3051 AB Rotterdam

Rotterdam, ZH, NL, 3051 AB

een opMERKelijke dag


Witkamp Events | Society of Sisterhood bestaat 1 jaar!Je bent van harte welkom bij de lezing/presentatie van Manon Toma – personal brand strateeg & brand designer èn founder van het label SickStyle


ontvangst om 10.30 met koffie/thee en lekkers –  presentatie van Manon Toma – na afloop is er gelegenheid tot napraten met een drankje èn ontvang je je GOODIE BAG met een T-shirt van SickStyle twv 24.95 (15% van de opbrengst wordt gedoneerd aan verschillende gezondheidsinstanties!)
exclusief voor genodigden is er na 12.30 een lunch

Over Manon Toma:


Als personal brand strateeg & brand designer help ik jóu, als online ondernemer, met het opMERKelijk (her)positioneren en kenMERKend presenteren van jezelf als personal brand. Online zichtbaar worden is onzin: mensen laten scrollen is de kunst namelijk niet, hóe laat je ze ermee stoppen? Dát is waar de échte uitdaging ligt.Het gaat niet om de skills, maar om de persoon die de skills komt brengen.


Door (inter)actie te creëren vanuit jouw personal brand naar beeld, design én content ontstaat er beleving. En die beleving creëer je met jouw persoonlijkheid. Meer weten over Manon Toma en haar Branding & Beyond programma?  zie: www.manontoma.nl


Daarnaast is Manon Toma founder van Sick Style. Zelf zegt ze hierover: sinds ik ziek ben heb ik een hoop geleerd, vooral over mijzelf. Zonder mijn fysieke ziekte was ik mentaal niet gegroeid. Momenteel word ik behandeld in een expertise centrum voor mijn interstitiele longziekete (COP/BOOP). Dit is een zeldzame longaandoening zonder oorzaak (auto-immuun) in allebei mijn longen.


“In alle pijn die op je pad komt (lichamelijk en/of geestelijk) zit een les, een nieuwe ervaring of een inzicht. Maakt niet uit wát je eruit haalt, maar haal er íets uit.“ Zo is dit label ontstaan.


Meer weten over SickStyle? zie: www.sickstyle.nl

Rebelz aan de Rotte


Over de locatie: REBELZ aan de Rotte
REBELZ aan de Rotte is een restaurant met een opMERKelijke missie, een uniek culinair en sociaal concept: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst. Door hen in ons restaurant op te leiden tot kok of gastvrouw.


“We willen laten zien dat je een succesvol restaurant kunt runnen en tegelijkertijd een maatschappelijk doel kunt nastreven. Soms moet je tegen de stroom in om je doel te bereiken. En dat past bij onze definitie van een rebel: iemand die het de moeite waard vindt om te vechten voor een beter bestaan!”


Een bezoek aan REBELZ aan de Rotte geeft je het besef dat we allemaal in ons leven gelukkige en minder gelukkige keuzes maken. Niemand weet vooraf het exacte verloop van het leven. Daarom geloven wij dat iedereen een tweede kans verdient. Een gedachte waar we een breed draagvlak voor willen creëren in onze maatschappij. Met ons restaurant willen we dan ook een ‘instituut voor verbetering’ realiseren.


verdere info via: www.rebelzaanderotte.nl
Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?


Rebelz aan de Rotte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (2 minuten lopen van station Rotterdam Noord). Er zijn achter de oude Limonadefabriek 40 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Dit parkeerterrein is bereikbaar via de ingang aan de Willem van Hillegaersbergstraat ter hoogte van nummer 14. In de omliggende wijk (Ceintuurbaan en Minstreelstraat) kan ook gratis geparkeerd worden.


Wat is het restitutiebeleid?


In verband met het laten drukken van je T-shirt is er helaas geen restitutie mogelijk.


Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?


Hoeft niet, je naam staat op de gastenlijst vermeld.


Overige vragen? neem kontakt op via : www.witkampevents.nlSociety of Sisterhood