Masterclass Business Ready make-up Early Spring| by Gigi Bowmer |

Details
Date:

maart 27

Time:

10:00 am - 02:00 pm

Event Category:

Netwerkevenement

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-business-ready-make-up-early-spring-by-gigi-bowmer-132766374801
Organizer

Patricia Witkamp | Witkamp Events | Society of Sisterhood

Website: https://www.eventbrite.nl/o/patricia-witkamp-witkamp-events-society-of-sisterhood-17145432743
Venue

Gigi Bowmer Beauty and Bus.

29 Broekzijde, 5066 PE Moergestel

Moergestel, NB, NL, 5066 PE

Gigi laat zien wat joú uniek maakt! Jezelf zijn: een krachtige professionele én eigen uitstraling. Ook tijdens je online webmeeting.

Exclusieve Masterclass zakelijke make-up

Business ready EARLY SPRING (zowel offline als tijdens je online meeting).

Ivm RIVM maatregelen is deze masterclass geschikt voor max 4/5 dames . De studio van Gigi is ruim genoeg om dit aantal dames te ontvangen.

Bereid je voor op de lente! Ander licht, behoefte aan nieuwe frisse kleuren. Gigi informeert je over de voorjaarstinten.

Een stralende, relaxte, en langhoudende look. Leer, in alle rust, hoe je in een handomdraai een top indruk maakt. Met behulp van de nieuwste tips en voorjaarstinten.

Een mooie, natuurlijke foundation met glow, in de juiste kleur. Ogen die overbrengen waar jij voor staat. Sprekend of zacht. Statement wenkbrauwen en lippen in een heerlijke nieuwe tint.

Voor vrouwen die weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.

In welke situatie dan ook. Gala of spijkerbroek. Altijd stevig je in je schoenen. Of op je pumps.

Vrouwen die succesvol zijn en een topindruk willen blijven maken. Die hun look willen laten mee ontwikkelen met de tijd en huidige trends. Vrouwen die weten dat communicatie van wie je echt bent, doorslaggevend is. En dichtbij zichzelf willen blijven.

Voor ambitieuze vrouwen die zich realiseren dat het niet alleen om de kennis en expertise gaat die je te bieden hebt, maar ook over hoé je dat laat zien door je uiterlijk.

Voor vrouwen die aan de buitenkant willen laten zien wie ze aan de binnenkant zijn.

Zodat je binnenkant synchroon loopt met je buitenkant.

Het beste uit jezelf halen altijd: op doordeweekse dagen, werkdagen, presentatiedagen èn feestdagen.

Hoe zie jij eruit tijdens je online meeting? Door tussenkomst van de camera valt 70 % van je uitstraling weg. Ook hier help ik je op een passende manier jezelf te zijn. I am on your side! aldus Gigi Bowmer make-up artist voor Estée Lauder.

Welkom in de studio van Gigi Bowmer

Inloop om 9.45 uur met koffie / thee en iets lekkers.

Aanvang Masterclass 10.00 uur. Na een kort gedeelte over huidverzorging, gaan we stap voor stap aan het werk en brengen we een stralende look aan. Je voelt je fantastisch en vol (zelf)vertrouwen.

Gigi demonstreert ieder onderdeel, je krijgt persoonlijk advies en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo zal applicatie thuis nog makkelijker, mooier en sneller gaan.

We genieten van een heerlijke lunch en sluiten af met een feestelijk, aangekleed glaasje. Alle catering wordt verzorgd door top patisserie Saranne te Oisterwijk, voor meer informatie zie:

Website Saranne

Meer weten over Gigi Bowmer?

LinkedIn profiel Gigi Bowmer

Website Gigi Bowmer Beauty and Business

De organisatie is in handen van Patricia Witkamp van Witkamp Events

LinkedIn profiel Patricia Witkamp

Website Witkamp Events

Met al het geleerde wil je natuurlijk thuis aan de slag. Aan het eind van de Masterclass bestaat de gelegenheid om producten van Estée Lauder te bestellen.

Alle producten worden gratis verzonden en zijn voorzien van een gift. Indien van toepassing kan een zakelijke factuur voor je opgesteld worden. De verkoop van producten staat NIET centraal tijdens deze Masterclass: het juiste ADVIES echter wel!

Vragen en/of onduidelijkheden? Neem dan gerust even kontakt op!