Natuurwandeling met coach (Louisa Hernandez Tobias) in Mastbos Breda

natuurwandeling-met-coach-louisa-hernandez-tobias-in-mastbos-breda

Natuurwandeling met coach (Louisa Hernandez Tobias) in Mastbos Breda

Details
Date:

februari 3

Time:

10:00 am - 01:00 pm

Event Category:

Netwerkevenement

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/natuurwandeling-met-coach-louisa-hernandez-tobias-in-mastbos-breda-tickets-45076897213
Organizer

Patricia Witkamp | Witkamp Events

Website: https://www.eventbrite.nl/o/patricia-witkamp-witkamp-events-17145432743
Venue

Mastbos

Verlengde Langedreef (parkeerplaats), 4836 Breda

Breda, NB, NL, 4836Woorden van coach Louisa Hernandez Tobias van Praktijk Vida (www.levenisgroeien.com)


Goede voornemens gemaakt? Of heb je wensen en doelen maar lijken ze mijlenver weg. Hulp nodig om op te starten dit jaar? Of is het je allemaal te veel? Laten we dan gaan wandelen. In een rijke groene omgeving. Ik beloof je inzichten en individuele praktische oefeningen om mee aan de slag te gaan. Maak een mooie start dit jaar. Meld je aan voor een van de wandelingen, elke eerste zondag van de maand. De wandelingen zijn in samenwerking met Patricia Witkamp en Catering Pien want na afloop is er een heerlijke (biologische) lunch. Per ochtend kunnen maximaal 6 dames deelnemen. Vol=ook echt vol, maar gelukkig kun je elke volgende maand mee!

Je neemt zelf een flesje water mee, goede wandelschoenen en eventueel een paraplu.

Louisa Hernandez Tobias van Coachingshuis Vida coacht al verschillende jaren allerlei mensen met uiteenlopende issues. Personen die vastlopen in hun werk of relatie of met zichzelf. Mensen met lichamelijke klachten door stress of burn out. Personen die even niet meer weten waar hun eigen passie ligt.


Haar coachingshuis leeft door haar passie mensen één-op-één te begeleiden, ze heeft frisse ideeën voor workshops en ze begeleidt natuurwandelingen.