Natuurwandeling met coach (Louisa Hernandez Tobias) in Mastbos Breda

natuurwandeling-met-coach-louisa-hernandez-tobias-in-mastbos-breda

Natuurwandeling met coach (Louisa Hernandez Tobias) in Mastbos Breda

Details
Date:

januari 13

Time:

10:00 am - 01:00 pm

Event Category:

Netwerkevenement

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/natuurwandeling-met-coach-louisa-hernandez-tobias-in-mastbos-breda-tickets-45076897213
Organizer

Patricia Witkamp | Witkamp Events

Website: https://www.eventbrite.nl/o/patricia-witkamp-witkamp-events-17145432743
Venue

Mastbos

Verlengde Langedreef (parkeerplaats), 4836 Breda

Breda, NB, NL, 4836Woorden van coach Louisa Hernandez Tobias van Praktijk Vida (www.levenisgroeien.com)


We gaan wandelen in de natuur en stilstaan bij het thema dat er op dat moment bij je speelt. Een onvervulde wens; een ruzie met een dierbare; meer rust en aandacht voor jezelf. Met aandacht bekijken we wat er voor jou nodig is om hier mee aan de slag te kunnen. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Hier gebruiken we weinig woorden voor. We gaan aan de slag met oefeningen die je inzicht geven. We gebruiken de natuur als inspiratie, maar zoeken daar soms ook juist de stilte van op zodat antwoorden duidelijk worden. Je gaat naar huis met waardevolle inzichten en concrete handvatten als dat nodig is.


Mijn kracht is bij je scherp te krijgen waar het precies schuurt. Daarnaast help ik je concrete stappen te formuleren zodat je daadwerkelijk aan de slag kunt.


De groep bestaat uit maximaal acht personen en na afloop is er een gezamenlijke lunch. Bij de prijs is het volgende inbegrepen; een twee uur durende wandeling onder begeleiding van een ervaren coach, koffie/thee en lekkers bij het verzamelpunt, voor onderweg een appel en aan het eind (verzamelpunt) een heerlijke (biologische en vegetarische) lunch van catering Pien.


Je neemt zelf een flesje water mee, goede wandelschoenen en eventueel een paraplu.Louisa Hernandez Tobias van Coachingshuis Vida coacht al verschillende jaren allerlei mensen met uiteenlopende issues. Personen die vastlopen in hun werk of relatie of met zichzelf. Mensen met lichamelijke klachten door stress of burn out. Personen die even niet meer weten waar hun eigen passie ligt.


Haar coachingshuis leeft door haar passie mensen één-op-één te begeleiden, ze heeft frisse ideeën voor workshops en ze begeleidt natuurwandelingen.