Blog

Masterclass Business Ready make-up à la Française| by Gigi Bowmer |

Gigi laat zien wat joú uniek maakt! Jezelf zijn: een krachtige professionele én eigen uitstraling. Ook tijdens je online webmeeting.

Exclusieve Masterclass zakelijke make-up. Business ready à la Française ( zowel offline als tijdens je online meeting).

Ivm RIVM maatregelen is deze masterclass geschikt voor max 5/6 dames . De studio van Gigi is ruim genoeg om dit aantal dames te ontvangen.

Altijd elegant, effortless met een jaloersmakende stylish ‘je ne sais quoi’. Hoe doen ze dat toch die Françaises?

Een stralende huid met vooral niet teveel make-up maar toch..

Een geraffineerde, schijnbaar onzichtbare, transparante no make-up look met een rode mond, of zachte tint wanneer dat je voorkeur heeft. Een mooie volle mond of enkel een vleugje kleur. Hoe zorg je dat het langhoudend is, wat is het geheim achter de volle mond en hoe bereik je de flair van het vleugje kleur dat een te net ofwel tuttig resultaat voorkomt.

En dan de eyeliner. Zwarte vloeibare eyeliner kan mooi zijn maar is moeilijk om aan te brengen en is voor veel vrouwen niet de beste kleur. Leer de perfecte Franse eyeliner aan te brengen en krijg het penseel cadeau.

Je zult versteld staan van de verbluffend makkelijke nieuwe techniek en de sprekende zachtheid van je look. Hier is ieder vrouw mooi mee. En dat in een handomdraai.

Meld je aan voor deze masterclass met Franse verleidingen.

Gigi Bowmer heeft sinds kort haar eigen penselenlijn en kom jij naar deze Masterclass dan krijg je 1 van de penselen CADEAU

Een stralende, relaxte, en langhoudende look. Leer, in alle rust, hoe je in een handomdraai een top indruk maakt. Met behulp van de nieuwste tips en wintertinten.

Een mooie, natuurlijke foundation met glow, in de juiste kleur. Ogen die overbrengen waar jij voor staat. Sprekend of zacht. Statement wenkbrauwen en lippen in een heerlijke nieuwe tint.

Voor vrouwen die weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.

In welke situatie dan ook. Gala of spijkerbroek. Altijd stevig je in je schoenen. Of op je pumps.

Vrouwen die succesvol zijn en een topindruk willen blijven maken. Die hun look willen laten mee ontwikkelen met de tijd en huidige trends. Vrouwen die weten dat communicatie van wie je echt bent, doorslaggevend is. En dichtbij zichzelf willen blijven.

Voor ambitieuze vrouwen die zich realiseren dat het niet alleen om de kennis en expertise gaat die je te bieden hebt, maar ook over hoé je dat laat zien door je uiterlijk.

Voor vrouwen die aan de buitenkant willen laten zien wie ze aan de binnenkant zijn.

Zodat je binnenkant synchroon loopt met je buitenkant.

Het beste uit jezelf halen altijd: op doordeweekse dagen, werkdagen, presentatiedagen èn feestdagen.

Hoe zie jij eruit tijdens je online meeting? Door tussenkomst van de camera valt 70 % van je uitstraling weg. Ook hier help ik je op een passende manier jezelf te zijn. I am on your side! aldus Gigi Bowmer make-up artist voor Estée Lauder

Welkom in de studio van Gigi Bowmer

Inloop om 9.45 uur met koffie / thee en iets lekkers.

Aanvang Masterclass 10.00 uur. Na een kort gedeelte over huidverzorging, gaan we stap voor stap aan het werk en brengen we een stralende look aan. Je voelt je fantastisch en vol (zelf)vertrouwen.

Gigi demonstreert ieder onderdeel, je krijgt persoonlijk advies en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo zal applicatie thuis nog makkelijker, mooier en sneller gaan.

We genieten van een heerlijke Franse lunch en sluiten af met een feestelijk, aangekleed glaasje. Alle catering wordt verzorgd door top patisserie Saranne te Oisterwijk, voor meer informatie zie:

Website Saranne

Meer weten over Gigi Bowmer?

LinkedIn profiel Gigi Bowmer

Website Gigi Bowmer Beauty and Business

De organisatie is in handen van Patricia Witkamp van Witkamp Events

LinkedIn profiel Patricia Witkamp

Website Witkamp Events

Met al het geleerde wil je natuurlijk thuis aan de slag. Aan het eind van de Masterclass bestaat de gelegenheid om producten van Estée Lauder te bestellen. Alle producten worden gratis verzonden en zijn voorzien van een gift. Indien van toepassing kan een zakelijke factuur voor je opgesteld worden. De verkoop van producten staat NIET centraal tijdens deze Masterclass: het juiste ADVIES echter wel!

Vragen en/of onduidelijkheden? Neem dan gerust even kontakt op!

Kennismaken met Art Nouveau in Antwerpen – wijk Zurenborg (met lunch)

Op wandel door de belle époque: maak kennis met de Art Nouveau wijk rondom de Cogels-Osylei.


Wil je mij beter leren kennen? Ga dan met me op stap… Je maakt kennis met mij en met de Art Nouveau in de wijk Zurenborg in Antwerpen. Een inspirerende manier om elkaar (beter) te leren kennen tijdens de wandeling en de lunch.


“De Cogels-Osylei geeft ons te zien en te verfoeien een mengelmoes, een hutsepot, een waar potpourri van alle denkbare en ondenkbare, maar slecht begrepen en geenszins doorvoelde stijlen: Romaans verbroedert daar met pseudo-Helleens, gotisch met renaissance, akademie-stijl met would-be-moderne stijl!” aldus een anonieme esteet in 1919 – nu, bijna 100 jaar later is Vlaanderens meest pronkzuchtige en arrogante woonstraat een Europese beroemdheid.


Ik zie je graag bij Koffiebar Frits voor een koffie en iets lekkers en aansluitend  wandelen we ongeveer drie kwartier tot een uur en daarna is er een lunch in de wijk aan de Tramplaats. Exclusief: slechts 5 deelnemers mogelijk ivm lunch (er worden geen grote groepen geaccepteerd). Bovendien is het fijner in een klein gezelschap kennis te maken met elkaar.


VERZAMELEN is bij Koffiebar Frits maar in een aparte mail ontvang je de juiste gegevens nog, na boeking van je ticket.


Neem gerust kontakt met me op als je nog vragen hebt, graag zie ik je,


Het is ook mogelijk een andere datum in te plannen met je relaties/vrienden, neem gerust kontakt op!


Patricia Witkamp – info@witkampevents.nl