Paris Trips

Paris Trips Witkamp Events

PARIS TRIPS

Met Witkamp events organiseer ik verrassende zakelijke dagtrips op niveau naar Parijs voor ondernemers en (zaken)teams. Exclusieve trips met een kleine groep waarbij inspiratie en verbinding centraal staan.

Door afstand te nemen van je dagelijkse werksituatie en inspiratie op te doen èn in een andere omgeving met je business bezig te zijn, kom je geïnspireerd terug met nieuwe inzichten voor je eigen bedrijf. Dit geldt natuurlijk ook voor teams; als je met je team naar Parijs gaat leer je je team op een andere manier kennen.

Een dag met andere ondernemers naar Parijs is een mooie manier om je netwerk uit te breiden, op een andere locatie met gelijkgestemden spreken over zakelijke standpunten waar je allemaal tegenaan loopt. Leren van en met elkaar in een inspirerende omgeving.

Parijs is DE stad als je je wilt laten inspireren en verrassen op het gebied van duurzaamheid, cultuur en gastronomie. Afhankelijk van je belangstelling of doelstelling van je bedrijf staat één van deze thema’s gedurende de dag centraal.

ERVARINGEN

Wat anderen zeggen na een Paris Trip by Witkamp Events:

 • Patricia verstaat de kunst van het 'licht' en ontzorgd reizen, netwerken op andere dan gebruikelijke plekken en jou te verrassen met bijzondere plekken tijdens je bezoek aan Parijs. Voor mij was de expositie Picasso - Rodin een inspirerende opsteker met aansluitend een gastronomische maaltijd op een onverwachte plek, het dak van Centre Pompidou. Afgelopen vrijdag tevreden huiswaarts gekeerd en aangenaam verrast hoe Patricia in relatief kort tijdsbestek jou Parijs laat beleven. Merci, Patricia.

  Peter Franken | directeur – bestuurder bij SWO Thuis en SWO Drimmelen
 • Afgelopen week een dagje Parijs gedaan onder begeleiding van Patricia. De dag was super verzorgd, het programma zat goed in elkaar, rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van onze groep. Ook de eet en drink gelegenheden waren door haar zorgvuldig gekozen. Wil je een dag naar Parijs en wil je hier alles uithalen maar zo dat je optimaal kunt genieten, dan ben je bij Patricia op het juiste adres. Patricia bedankt nog voor deze mooie dag!!

  Moniek van Berkel – Matthee | Data Professional ESJ Audit & Assurance Breda
 • ‘Out of my comfortzone’, was voor mij als controlefreak wel even een dingetje toen ik de uitnodiging kreeg om naar Parijs te gaan, zonder dat ik wist wat er zou gaan gebeuren. Even alle controle loslaten en je laten meevaren met alles wat komen gaat, hetgeen waarop je bij Patricia zeker kan vertrouwen! Tijdens onze trip naar Parijs werd er aan alles gedacht. Hoe fijn is dat! Even gewoon van elkaar genieten, zonder zorgen. Aandachtig luisteren naar de verhalen van anderen, zonder je zorgen te hoeven te maken of alles wel goed gaat. Wat ik normaal wel altijd doe. Wat een verademing! Ik kon zo samen met onze inspirerende groep genieten van al het moois wat Parijs te bieden heeft. Voor mij de mooiste stad van Europa. Ik zou het iedereen aanraden. Niet te lang over nadenken, gewoon doen. Ik kan je verzekeren dat je er geen spijt van krijgt. Lieve Patricia, bedankt!

  Sylvana | eigenaresse The Peeling Company Amsterdam
 • Parijs op deze manier beleven was zo totaal anders dan alle andere keren dat ik er geweest was! Fijn om alles uit handen te geven en Patricia het te laten regelen waardoor je nog meer kunt genieten van al het moois Parijs te bieden heeft, al was het in een vogelvlucht, s’ochtends heen en s’avonds terug maar heel prettig dat Patricia er van het begin tot het einde bij was.

  Manja Kulk |
 • Een hele dag Parijs samen met collega's en Patricia. Wat een ervaring! Parijs is een stad met vele gezichten en eindeloze straatjes. Door zonder zorgen, ondergedompeld in prachtige bezichtigen en panden en met een goede gids en tolk als Patricia kan je je de hele dag focussen op de collega's waarmee je bent. Met inspirerende en vernieuwende gesprekken! Je leert elkaar op een andere manier kennen en daar komen weer nieuwe ideeën van.

  Saskia Remmig | Eigenaresse Huidtherapiepraktijk Katwijk
 • Een hele dag zorgvrij door Parijs. Wat heerlijk. Patricia ving onze groep al op bij de Thalys. En vanaf dat moment konden wij achterover leunen. Zo hadden wij als groep alle tijd voor elkaar. Naast alle hoogtepunten van Parijs kregen wij ook mooie verhalen over hoe het is om te leven in Parijs. Van privé taxi tot reservering bij Dior, alles was tot in de puntjes geregeld. Vol inspiratie en mooie contacten kwam ik thuis. Wat een beleving. Ik wil weer terug maar dan wel met Patricia!

  Linda Dool | Selfcare Coach & groene beauty expert
 • Parijs, niet alleen de stad van de liefde, maar ook de stad van Stijl & Klasse. Patricia had het tot in de puntjes verzorgd. De enige voorbereiding die ik hoefde te doen, was te zorgen dat ik mijn paspoort, Thalys ticket en mijn koffertje bij me had. Gekeken naar mijn merk en de behoefte die ik had voor mijn merk, wist Patricia exact die personen in Parijs te bereiken die aansloten bij mijn behoeftes. Ze heeft niet alleen kennis van de stad, ze spreekt de taal vloeiend en ze heeft een sterk netwerk in Parijs, die zij graag met je deelt. Ik kende Parijs al van de bekende toerist traps, maar Patricia heeft mij een totaal andere kant laten zien. Deze 2 dagen zijn voor mij de start van een nieuw avontuur in Parijs. Parijs heeft mijn hart gestolen. Waarvoor ik Patricia heel dankbaar ben.

  Esmée Markhorst | Eigenaar Halsduk by Esmée | Unieke sjaals & kimono’s | duurzaam Nederlands Design & Vakmanschap met een Scandinavische touch
 • In de Thalys begon het grote ontspannen voor mij. Ik wist niet wat me overkwam dat ik een paar uur even niets hoefde te doen behalve genieten van mijn koffie. Bij aankomst gingen we met een gereedstaande Uber naar museum Quai Branly, helemaal aan de andere kant van de stad. Genoten van de taxi-rit en bijzonder dat ik nu een tentoonstelling heb bezocht waar mijn team en ik anders nooit terecht zouden zijn gekomen. Parijs off the beaten track! Een teamgenoot zei: deze dag was de meest inspannende vorm van ontspanning en ik ga met nieuwe, frisse inzichten terug naar Nederland.

  Anoniem | Vanwege privacy-redenen niet op social media.
 • Ben je op zoek naar een inspirerende (zakelijke) teamdag? Dan kan ik je een dagtrip naar de lichtstad Parijs van harte aanbevelen! De dag is inspirerend op alle vlakken: Patricia kent de stad op haar duimpje, zo kent ze het metro netwerk, je hoeft dus zelf niets uit te zoeken onderweg. Maar je komt ook op de niet-toeristische plaatsen terecht en dat heeft me juist enorm verrast! Zo kwamen wij als verrassing tijdens de Paris Fashion Week bij een modeshow terecht... een onvergetelijke ervaring. Patricia opent deuren in Parijs.

  Miranda Koevoets | Eigenaar LightCatch Fotografie | Fotografie voor vrouwelijke professionals | Beauty, Lifestyle & Fashion | I Love Paris Blog
 • Dat één dag Parijs minimaal zoveel resultaat èn energie oplevert als een driedaagse heisessie is voor mij onomstotelijk vast komen te staan. Een dag Parijs leent zich uitstekend om in een klein gezelschap met elkaar de verdieping in te gaan. De volledige ontzorging door Patricia in de rol van de prefecte gastvrouw en reisleidster voelt zeer comfortabel. Haar kennis van dynamisch Parijs maakt het extra bijzonder. Kortom: een positieve beleving met langwerkend effect!

  Desirée Brummans | Wethouder Gemeente Moerdijk | Duurzaamheid | Wonen | Ruimtelijke ordening | Vastgoed
 • Netwerken, maar dan op een dieper niveau dan de gewoonlijke borrels. Alle tijd hebben voor het uitwisselen van ervaringen en doelen, in de meest inspirerende omgeving van Europa. Parijs! Een dag vol cultuur, verrassende locaties en kwalitatief hoogstaande culinaire versnaperingen. Voeg daar de kennis en het enthousiasme van Patricia aan toe en je hebt een netwerkdag om nooit te vergeten!

  Esmeralda Korteweg | Eigenaar De Gelukkige Loopbaan – CSR-stresscoach | Werkgeluk, Werkdruk & Stress | Preventie + begeleiding burnout | Leiderschap

DUURZAAMHEID

Wil je je medewerkers inspireren op het gebied van duurzaamheid? Neem je team mee op een dagtrip naar Parijs; de Franse hoofdstad is ècht een voorloper als het om duurzaamheid gaat. Ga concreet kijken hoe de stad anders is ingericht dan de Nederlandse steden. En geniet ondertussen van een heerlijk dagje uit.

Duurzaamheid begint bij jezelf. Een dag eropuit met dit thema, in een inspirerende omgeving, draagt bij aan een grotere bewustwording van je medewerkers op dit gebied. Je leert elkaar op een andere manier kennen. De omgeving stimuleert andere gesprekken die vervolgens leiden tot nieuwe inzichten.

Boek bijvoorbeeld een rondleiding door een champignon kwekerij in de kelder van een groot flatgebouw, gerund door de bewoners en wijkbewoners. Of maak kennis met een stadstuin waar in het restaurant gekookt wordt met de biologisch gekweekte groenten uit eigen moestuin. En natuurlijk kun je dit combineren met een fietstocht door de stad. Ook de Parijzenaren hebben inmiddels de fiets ontdekt. Vanzelfsprekend kiest Patricia restaurants die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Natuurlijk kun je deze dag ook koppelen aan specifiekere thema’s die bij jouw bedrijf spelen. Patricia maakt een op maat gemaakt programma voor je. Zij kent Parijs als geen ander en je beleeft de dag als een Parijzenaar (èn niet als toerist). Vol energie weer huiswaarts.

Ga mee op één van de geselecteerde data of laat een programma op maat maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Snel contact

CULTUUR

Parijs ademt cultuur. Maar Parijs is meer dan het Louvre en een boottochtje over de Seine. Wil je je team een inspirerend dagje uit bezorgen? Leer het Parijs van de Parijzenaren kennen en ervaar een dag lang een totaal andere vibe.

Bezoek één van de art-galleries aan de Rive Gauche. Laat Patricia je meenemen naar een onbekend museum. Geniet van de mooie monumentale panden in Haussmann-stijl. Of stap op de fiets om een bijzonder stadsdeel te ontdekken. Natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht; vanzelfsprekend kiest Patricia restaurants die passen bij de sfeer van de dag.

Door afstand te nemen van je dagelijkse werkomgeving kom je tot andere inzichten en gesprekken met elkaar. In plaats van (weer) een groepsspel met je (management) team op de hei, ga je een dag cultuur ‘ervaren’ met Patricia in Parijs.

Vanzelfsprekend kun je deze dag ook koppelen aan specifieke thema’s die bij jouw bedrijf spelen. Patricia maakt een op maat gemaakt programma voor je. Zij kent Parijs als geen ander en je beleeft de dag als een Parijzenaar (èn niet al toerist). Vol energie weer huiswaarts.

Ga mee op één van de geselecteerde data of laat een programma op maat maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Snel contact

GASTRONOMIE

Voor de bourgondische ondernemers en bedrijven onder ons is Parijs natuurlijk het Walhalla! Heb jij een bovenmatige belangstelling voor koken en alles wat culinair is? Zou je graag nieuwe inspiratie willen opdoen? Ga dan een dag mee naar Parijs. Patricia neemt je mee langs verborgen culinaire adresjes waar de Parijzenaren komen.

Ga eten in een sterrenrestaurant zoals Madame Pic van Anne-Sophie Pic. Maak kennis met de beste boulangers met hun speciale broden of patisserie-zaken vol met kunstwerken van chocolade of macarons.
Of geniet van een proeverij bij een typisch Parijse oesterbar.

Patricia kent de hotspots van de Parijzenaars maar is ook op de hoogte van de nieuwste trends. Nadruk van de dag is de kennismaking met Parijs als culinaire hotspot. In overleg doen we verschillende etablissementen aan. Al toerend door de stad voorziet Patricia je van originele wetenswaardigheden en historische feiten.

Wil je deze dagtrip beleven als team of bedrijf? Natuurlijk kun je deze dag ook koppelen aan de thema’s die bij jouw bedrijf spelen. Patricia maakt een op maat gemaakt programma voor je. Zij kent Parijs als geen ander en je beleeft de dag als een Parijzenaar (èn niet al toerist). Vol energie weer huiswaarts.

Ga mee op één van de geselecteerde data of laat een programma op maat maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Snel contact

Schrijf je in!

Ontvang als eerste het laatste nieuws


  Prijzen en bijzonderheden:

  Prijzen en bijzonderheden:

  Voor bedrijven worden dagtrips altijd in overleg en op maat gemaakt.

  Vanaf €495,- p.p. excl. BTW

  (bij boekingen 10/12 weken vooraf)

  Ook het boeken van een fotografe behoort tot de mogelijkheden.

  Neem contact op voor meer informatie.


   *verplicht

   VOLG MIJ!