PATRICIA WITKAMP

is mijn naam en het woord saai is aan mij niet besteed! De woorden die beter bij me passen zijn: creatief – gul – empathisch – recht door zee – eigenzinnig – probleemoplossend – doelgericht én origineel.
 
Meer dan 25 jaar werk ik internationaal, vooral gericht op Franssprekende landen met een sterke voorkeur voor de bruisende stad Parijs. Verbindingen maken en contacten leggen is mijn tweede natuur en daar krijg ik energie van. Mede daarom organiseer ik met veel plezier en enthousiasme zakelijke (dag)trips naar Parijs waar verbinden, netwerken en inspiratie opdoen centraal staan. Ik ontzorg je volledig! In mijn Paris Podcasts maak je kennis met de inspirerende levens- of ondernemersverhalen van Nederlanders in Parijs.
 
Exclusieve (netwerk)events organiseer ik op bijzondere, sfeervolle locaties en verder ben ik een pragmatische docente. Ik verzorg diverse zakelijke trainingen Frans voor het bedrijfsleven maar help ook scholieren en studenten. Van deelnemers aan mijn events en cursisten hoor ik vaak dat spreken ‘spannend’ is en daarom verzorg ik ook een training ‘de moed om te spreken’.

Meer weten over de trainingen die ik verzorg? Kijk hier voor meer informatie.

Lid van Atelier Néerlandais te Parijs: het platform van de Nederlandse ambassade in Parijs voor creatieve bedrijfstakken.

Vragen? Neem contact met me op!

Fijne dag toegewenst,

Patricia Witkamp

VOLG MIJ! | SCHRIJF JE IN!