Babs stelt zich voor – Society of Sisterhood

Trots ben ik op de blog-samenwerking met Babs Asselbergs, zij ademt klantbeleving! Sinds een klein half jaar ken ik haar nu en ben onder de indruk van haar kennis en kunde, in haar eerste blog stelt zij zichzelf voor maar de komende tijd ga je haar interessante en leuke anekdotes lezen over alle aspecten rondom customer experience… Enjoy Patricia


 

Ik ben Babs, moeder van 2 prachtige puberdochters en partner van Henri. Naast ondernemer in klantbeleving, ben ik fotograaf en heb ik lang gebeeldhouwd. Als fotograaf en beeldhouwer heb ik leren zien. Zien betekent voor mij niet alleen kijken maar vooral luisteren én begrijpen wat die steen mij zegt.

Ik kijk dan ook graag anders naar de dingen om me heen. Dat zie je niet alleen terug in mijn foto’s. Maar ik leer ook mensen anders naar de wereld om hen heen te kijken zodat organisaties een betere beleving leren geven aan hun klanten en het leuker maken voor zichzelf.

De metafoor die ik vanuit beeldhouwen vaak gebruik, wordt steeds meer op mij van toepassing.
Een dof geluid betekent dat in dat deel van de steen veranderen moeilijk zal zijn. Het kan wel, maar daar is noeste arbeid voor nodig. Om een bijzonder eindresultaat te krijgen (en om mezelf uit te dagen), ga ik graag tegen de gebaande paden in. Dan boor ik een gat of zaag ik er een rechte hoek uit.

Na 20 jaar gewerkt te hebben als marktonderzoeker met klantbeleving als rode draad, heb ik eind 2016 mijn stoute schoenen strakker aangetrokken. Ik heb mijn baan opgezegd en ben een jaar later toch gestart als ondernemer. Iets wat ik eigenlijk niet van plan was toen ik mijn baan op zei. Ik geniet nog iedere dag van deze stap, van de bijzonder mensen die ik ontmoet en de mooie opdrachten die ik mag doen. Ik heb samen met een businesspartner een succesvolle business game ontwikkeld (the Customer Experience Game) en werk samen met een club van professionals onder de naam N3Wstrategy.

Naast fotograferen, tekenen, genieten van het leven, yoga en wandelen schrijf ik ook graag. Op LinkedIn en instagram (babs_pictures_this) vind je veel van mijn anders kijkende blik terug. En vanaf nu ook hier.