Week van WitkampEvents op Woensdag

De afgelopen dagen stonden in het teken van S O C I E T Y  O F  S I S T E R H O O D en wat was het een enerverende en bijzondere bijeenkomst op landgoed Ulvenhart www.ulvenhart.nl

Maar liefst 40 dames (èn 1 heer: Dirk Zeelenberg) waren aanwezig en dankzij het fijne zomerse weer konden we buiten in de natuur ons welkomstdrankje nuttigen. Het kennismaken met elkaar ging vanzelf en fijn te zien dat alle dames er zo’n zin in hadden! Christina Moreno van She Matters beet het spits af en iedereen was stil en onder de indruk van haar verhaal en de beweegredenen waarom zij gestopt is als internationaal advocate en nu haar ziel en zaligheid inzet om vluchtelingdames te laten integreren in de arbeidsmarkt. Belangstelling of nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op haar site www.shematters.nl en misschien kun je iets voor haar betekenen.

Het thema van de avond kwam duidelijk naar voren toen panelleider Dirk Zeelenberg de paneldames bevroeg over hun passie/levensverhaal. Pien de Ruig vertelde vol overtuiging dat ze niet tegen onrecht kan en als bestuurslid communicatie van de Voedselbanken Nederland haar steentje bijdraagt aan de verborgen armoede die in Nederland heerst: immers 1 op de 9 kinderen eet van de Voedselbank! Ze benadrukte dat elke vrijwilliger van deze non-profit organisatie voor niets werkt! Nini Bodegraven van het glossy Issue Magazine vertelde dat haar offline magazine (juist in deze online tijden) populairder is dan ooit en de rol die zij heeft bij de totstandkoming van het blad. Kitty Sluys van het concept de Marketingkantine meldde vervolgens gepassioneerd dat wat haar betreft we allemaal weer terug kunnen keren naar de normale terminologie in de marketing: laten we stoppen het onnodig ingewikkeld te maken en termen als SEO-SEA en allerlei journeys achterwege laten. Het vierde panellid Esmée Markhorst (van Halsduk by Esmée) vertelde hoe ze (tijdens rust na diverse operaties) vanuit verveling ging breien en hoe ze vanuit deze hobby haar bedrijf heeft opgezet en inmiddels een verkooppunt in LA heeft.

Speciale dank aan Dirk Zeelenberg: wat een oprecht lieve, belangstellende en integere man is dat! Alle dames kregen na afloop zijn boek “ode aan de liefde” cadeau en ik denk dat werkelijk iedereen met hem op de foto is gegaan en hem persoonlijk heeft gesproken tijdens de signeersessie.

Is het je nog niet helemaal duidelijk wat ik bedoel met S O C I E T Y  O F  S I S T E R H O O D ? Elk kwartaal organiseer ik een uniek zakelijk dames netwerk event waarbij je kunt kennismaken met gelijkgestemde dames en nieuwe kontakten kunt leggen. Werk aan je netwerk en merk dat er nieuwe samenwerkingen ontstaan, stap over de drempel heen en laat je verrassen, niet alleen door een ander maar ook door jezelf: je hebt echt meer te bieden dan je (vaak zelf) denkt…

SAVE THE DATE  – woensdagavond 30 januari 2019

Mag ik je ontmoeten eind januari? dat is het immers zo…

Alle goeds voor je en fijne dag, Patricia