Week van WitkampEvents op Woensdag

Met trots kan ik aankondigen dat ik binnen het concept S O C I E T Y  O F  S I S T E R H O O D bezig ben met…het bedenken – ontwikkelen en daadwerkelijk vormgeven van de S C H O O L  O F  S I S T E R H O O D: vanaf januari 2019 kun je deelnemen aan diverse interessante, leerzame, inspirerende èn originele masterclasses! Heb aangename en verrassende gesprekken gehad met de beoogde trainers en ben razend enthousiast over de inhoud en vormgeving, dat belooft wat!

Momenteel ben ik in de afrondende fase met de trainers en vanzelfsprekend vinden alle bijeenkomsten op een goede locatie met goede catering plaats. Je kunt tijdens en na afloop van de training (bij de lunch) met je mede-Sisters op een informele manier netwerken. Ik ga met bijzondere professionals samenwerken en zij hebben er ook allemaal ontzettend veel zin in: unieke samenwerkingen kunnen en zullen gaan plaatsvinden!

Gelijkgestemde ondernemende dames (al dan niet in loondienst) helpen elkaar met hun input, inzichten en hun netwerk. Werk aan je carrière en ook aan je zichtbaarheid op deze manier. Tijd besteden aan je netwerk is altijd een goed idee: niet alleen als je op zoek bent naar een andere uitdaging maar juist ter inspiratie voor jezelf en het verkrijgen van nieuwe vaak verrassende inzichten! Denk niet altijd aan wat je kunt halen maar bedenk dat jij met al je kennis en ervaring ook veel kunt brengen (en/of betekenen) voor een andere Sister.

Wellicht is het een goed voornemen om jezelf een masterclass cadeau te doen! Vraag aan je leidinggevende of jij kan deelnemen aan een dergelijke training, vaak is daar echt wel budget voor. Durf het gewoon eens te benoemen…

Hoe ziet jouw persoonlijk ontwikkelplan eruit voor 2019? Ook als zelfstandig onderneemster is dit een belangrijk item: ik hoor maar al te vaak “ik zoek het nog wel eens uit op een zondagmiddag als ik tijd heb” of “in de vakantie lees ik wel een boek over deze of die vaardigheid” – investeren in jezelf en willen groeien is toch ook echt de tijd en energie steken tijdens werkuren in een waardevolle leerzame bijeenkomst… In de praktijk wil je op zondagmiddag en in je vakantie toch even niks hoeven.

Kortom: S C H O O L  O F  S I S T E R H O O D geeft jou de mogelijkheid nieuwe kennis op te doen, nieuwe dames te ontmoeten, ervaringen te delen, elkaar te inspireren en te netwerken met toegevoegde waarde! Investeren in jezelf is een goed voornemen voor 2019!

De inhoud van de trainingen en data maak ik uiterlijk medio december bekend. (wil je eerder al informatie, neem dan even kontakt met me op)

Alle goeds voor je en fijne dag,

Patricia

Heb jij je al ingeschreven voor de newsletter via www.witkampevents.nl?

Volg me ook via FB pagina Witkamp Events of via Instagram @patriciawitkamp of @society_of_sisterhood